Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

3 napos vadvízi evezés, rafting, kenu, biciklizés és kanyon túrák Szlovéniában, Magyar csapattal. Válassz a Neked tetsző programok közül és készülj fel életed nagy kalandjára! 3 nap 2 éj 1 fő részére szállással 33.990 Ft-tól elérhető.

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 21., 2018-ig!

Aktív kikapcsolódásra vágysz? Akkor itt a helyed!

A HungaroRaft Utazási Iroda 1997-óta szervez rafting és más élményprogramokat a Soča-folyó völgyében. Szlovéniában már 20 éve vannak jelen, ahol a szezon minden napján profi túravezetők várnak.

Bármely programjukon nagy szeretettel látnak Benneteket, ahol komplett szolgáltatást nyújtva szállás foglalást és különböző rafting csomagokat kínálnak.

Ide várjuk most a családokat, a baráti társaságokat, a kezdőket és haladókat egyaránt. Foglald le életed rafting élményét a MaiKuponon keresztül.

Value 42 200 Ft
Discount -19 %
Teljes ár: 33 990 Ft
6 800 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A vadvízi evezés vagy rafting Szlovéniában minden korosztály számára elérhető. A Soča-folyó hosszan evezhető, melynek változatos szakaszai különböző nehézségű etapokat kínálnak a családosoknak és az adrenalin hajhászóknak. Rafting túráinkon tapasztalt, vizsgázott túravezetők garantálják a jó hangulatot és a biztonságos élményszerzést. 

1. csomag: Rafting & MTB csomag hétköznapokon tartalma:

Rafting túra, félnapos kerékpár használat túra térképpel, 2 éjszaka szállás önellátással 33.990 Ft-ért.

2. csomag: Rafting & MTB csomag hétvégén tartalma:

Rafting túra, félnapos kerékpár használat túra térképpel, 2 éjszaka szállás önellátással, + 1 grill vacsora 36.990 Ft-ért.

Program linkek:

Rafting: http://www.hungaroraft.hu/hu/ tevékenység / 40284 / rafting-a-soca- folyon

Kerékpár bérlés: http://www.hungaroraft.hu/hu/activity/40608/kerekpar-berles

Programról bővebben:

A rafting túra program boveci bázisunkról indul, mely a falu központjában található. Neve: Adventure Center Bovec.

Az adminisztrációt követően vendégeink megismerkednek a túravezetőkkel és átveszik egyéni felszereléseiket, mely neoprén ruhát és cipőt, mentőmellényt, valamint sisakot tartalmaz. (A túrához csak fürdőruhát / úszónadrágot és törülközőt kell magaddal hozni.) Miután mindenki megkapta a csomagját, a csoport elindul a folyóhoz, mely kb. 10 perces autóutat jelent. A biztonságot mindenkor szem előtt tartva, a vízállás és a csoport összetételének / igényeinek függvényében kerül kiválasztásra az evezett szakasz. A folyópartra érve mindenki átöltözik, majd teljes felszerelésben gyülekezik a már előkészített hajók mellett.

A 10-15 perces biztonság-, és evezéstechnikai oktatást követően 6-8 fős csoportokat alkotva a túravezetők beosztják a hajók legénységét, majd kezdetét veszi a rafting. 

A túra nem csak a vadvízi evezésről szól. A kb. 1,5 órás programot a hullámok és a zúgók adta izgalmakon túl különböző játékok, csúszdázás, ill. szikláról ugrálás teszi még színesebbé. A túrán való részvétel feltétele az úszás tudás.

A rafting a Soča-folyón igazi csapatmunkát igényel. Az evezésben részt kell vállalni mindenkinek, mert a szlalompályára emlékeztető technikás szakaszok csak közös erővel teljesíthetők. Természetesen a kisebb gyerekek, és a mozgásukban korlátozottak képességeikhez mérten tesznek hozzá a közös sikerhez. 

A vadvízi evezés élvezetes kikapcsolódás, mely során mindenki belekóstolhat a sokak által csodált extrém sportolók világába. A HungaroRaft által használt felszerelések szintén megfelelnek a magas minőségi és biztonsági elvárásoknak. 

Kiváló minőségű német GHOST hegyi kerékpárokkal pedig felfedezheted a Bovec környéki hegyi ösvényeket, a folyók fölött átívelő függőhidakat, vízeséseket, eldugott falvakat. Félnapos kerékpár bérletet, térképet biztosítunk, valamint túra útvonalat ajánlunk.

3. csomag: Vadvízi ízelítő  hétköznapokon  tartalma:

Rafting túra, Kanyoning a Sušec-kanyonban, 2 éjszaka szállás önellátással 41.990 Ft-ért.

4. csomag: Vadvízi ízelítő hétvégén tartalma:

Rafting túra, Kanyoning a Sušec-kanyonban, 2 éjszaka szállás önellátással + 1 grill vacsora 43.990 Ft-ért.

Program linkek:

Rafting: http://www.hungaroraft.hu/hu/ tevékenység / 40284 / rafting-a-soca- folyon

Kanyoning: http://www.hungaroraft.hu/hu/ tevékenység / 40593 / canyoning-a- susec-kanyonban

Programról bővebben:

Rafting túra program részt megtalálod az 1. csomag leírásban!

CANYONING A SUŠEC-KANYONBAN program:

A canyoning sport bevezetőjének számító Sušec-kanyont a környék aqua-parkjának is nevezik, mely a kisebb gyerekek számára is kiváló szórakozást és feledhetetlen élményt nyújt. A sok természet alkotta sziklacsúszda és az ugrások állandó mozgásban tartják a túra résztvevőit, akiket a HungaroRaft képzett túravezetője folyamatos instrukciókkal lát el a csúszások, ill. ugrások biztonságos végrehajtása érdekében.

Mindenki részére ajánlott program, melynek feltétele az úszni tudás. Amit hoznod szükséges: fürdőruha, úszó nadrág, törölköző, kis táska a ruhákhoz, pénz italra. A túra ideje: 3.5 óra.

 5. hétköznapokon tartalma HALADÓKNAK:

vadvízi kenu (miniraft) túra, extrém canyoning (Fratarica, vagy Predelica), 2 éjszaka szállás önellátással 49.900 Ft-ért.

6. hétvégén tartalma HALADÓKNAK:

vadvízi kenu (miniraft) túra, extrém canyoning (Fratarica, vagy Predelica), 2 éjszaka szállás önellátással + 1 grill vacsora 52.900 Ft-ért.

Program linkek:

Kenu: http://www.hungaroraft.hu/hu/activity/40614/miniraft-vadvizi-kenuzas-a-socan

Kanyoning: http://www.hungaroraft.hu/hu/ tevékenység / 40607 / canyoning-a- fratarica-kanyonban

MINIRAFT - VADVÍZI KENUZÁS A SOČÁN:

Tedd próbára magad a 8 személyes raftokhoz képest kicsit több kihívást és egyéni teljesítményt igénylõ 2-3 személyes felfújható vadvízi kenuban. A miniraftokkal a Soča hosszabb szakaszon evezhetŐ, mint a klasszikus rafting túrák alkalmával. 

A túra időtartama: 3.5 óra, beleértve a transzfert és öltözést. Kenu túra: 1.5 óra a folyón.

CANYONING A FRATARICA KANYONBAN:

A Triglav Nemzeti Park 2000m feletti hegyei közt, Log pod Mangartom falunál található a közepes nehézségű, mindazonáltal a canyoning sport minden elemét felvonultató Fratarica-kanyon. A pontos ugrások, magas csúszdák, 50 méteres ereszkedés a Parabola-vízesésben, 30 méter a Katedrálisban bátorságot és odafigyelést igényelnek a résztvevőktől. A túrát azoknak ajánljuk, akik már korábban megismerkedtek a sportággal más helyszínen, vagy a Sušec-kanyonban.

Időtartam: 4-4.5 óra (2-2.5 óra a kanyonban).

Haladók részére ajánlott program, melynek feltétele az úszni tudás. Amit hoznod szükséges: fürdőruha, úszó nadrág, törölköző, kis táska a ruhákhoz, pénz italra. 

A túravezetők a program során az Olympus Tough kameráinak segítségével kiváló fényképeket készítenek, melyek a túrát követően azonnal elérhetővé válnak mindenki számára.

A szállás apartmanban biztosított, melyhez fürdőszoba és konyha tartozik.

Az ajánlat ellátást nem tartalmaz!

A hétvégi kupon megvásárlása esetén szombat este grill vacsorát biztosítunk.

Az ajánlat minimum 2 fővel vehető igénybe!

Kapcsolat: HungaroRaft Utazási Iroda

Telefon: (+36) 20 9823 203

Bejelentkezés érvényes kuponkóddal: info@hungaroraft.hu

eng.sz.: U-001061

1. csomag: Rafting & MTB csomag ( hétköznapokon ) tartalma 1 fő részére:

Rafting túra, Kerékpár bérlés, 2 éjszaka szállás önellátással 33.990 Ft, melyből most fizetendő 6.800 Ft. A fennmaradó összeget a szolgáltatóval szükséges rendezni.

2. csomag: Rafting & MTB csomag ( hétvégén ) tartalma 1 fő részére:

Rafting túra, Kerékpár bérlés, 2 éjszaka szállás önellátással 36.990 Ft, melyből most fizetendő 7.400 Ft. A fennmaradó összeget a szolgáltatóval szükséges rendezni.

3. csomag: Vadvízi ízelítő ( hétköznapokon ) tartalma 1 fő részére:

Rafting túra, Kanyoning a Sušec-kanyonban, 2 éjszaka szállás önellátással 41.990 Ft, melyből most fizetendő 8.400 Ft. A fennmaradó összeget a szolgáltatóval szükséges rendezni.

4. csomag: Vadvízi ízelítő ( hétvégén ) tartalma 1 fő részére:

Rafting túra, Kanyoning a Sušec-kanyonban, 2 éjszaka szállás önellátással + 1 grill vacsora 43.990 Ft, melyből most fizetendő 8.800 Ft. A fennmaradó összeget a szolgáltatóval szükséges rendezni.

5. csomag:  ( hétköznapokon ) tartalma HALADÓKNAK 1 fő részére:

vadvízi kenu (miniraft) túra, extrém canyoning (Fratarica, vagy Predelica), 2 éjszaka szállás önellátással 49.900 Ft, melyből most fizetendő 10.000 Ft. A fennmaradó összeget a szolgáltatóval szükséges rendezni.

6. csomag:  ( hétvégén ) tartalma HALADÓKNAK 1 fő részére:

vadvízi kenu (miniraft) túra, extrém canyoning (Fratarica, vagy Predelica), 2 éjszaka szállás önellátással + 1 grill vacsora 52.900 Ft, melyből most fizetendő 10.600 Ft. A fennmaradó összeget a szolgáltatóval szükséges rendezni.

A túrák beosztás és szezon függvényében kezdődhetnek: 9, 13 és 16:30 órakor nyáron a csúcsszezonban. Május-június-szeptember-október hónapokban 9 és 14 órakor kezdődnek a programok.

A csomag ár tartalmazza a teljes túra és védő felszerelést, túra vezetést.

A csomag nem tartalmaz ellátást, biztosítást! A választott sportokra kiterjesztett biztosítás megkötése kötelező, amit megköthettek bármely biztosítónál, vagy akár a  HungaroRaft-nál is.

A szállás apartmanokban biztosított, közel a bázishoz, mely az érkezés napján 15 órától vehető át.

Vásárlást követően 48 órán belül vegyétek fel a kapcsolatot a szolgáltatóval időpont egyeztetés végett.

Az utazás egyénileg történik.

A hétvégi kupon megvásárlása esetén szombat este grill vacsorát biztosítunk.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – HungaroRaft Utazási Iroda
Cég
HungaroRaft Kft
Website
hungaroraft.hu
Phone
(06-20) 982-3203

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!