Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

3 nap 2 éj 2 fő részére 2 reggelivel és egy bőségvacsorával az Őrség ízeivel a Határcsárda Panzió és Vendégházban 18.900 Ft-ért! Most fizetendő 2.835 Ft foglaló!

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 15., 2015-ig!

Az Őrségben járva Ön is keresi az itteni ízeket, azokat az ételeket, melyek erre a tájegységre jellemzőek? Határcsárda Panzió és Vendégház az Őrség vendégszeretetével,családias hangulattal, szolid árakkal várja kedves vendégeit. 

Value 30 000 Ft
Discount -37 %
Teljes ár: 18 900 Ft
2 835 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

 

Az ajánlatot előleg kifizetésével lehet megvásárolni. A fennmaradó összeget a helyszínen, a kupon beváltásakor kell fizetni!

Őrségben, Bajánsenyén található a Határcsárda Étterem.

2 személyes szobában franciaágy és saját fürdőszoba.

Gyermekkedvezmény: 0 - 6 éves korig ingyenes.

Az Őrségbe érkezőt rengeteg élmény várja. Régmúlt korok építészeti öröksége, erdei séták, illatos szamócával, málnával, gombákkal. Hatalmas túrák gyalog, kerékpárral, vagy akár szekéren, lóháton. Erdőkkel övezett tavak fürdésre, horgászásra, feltöltődésre. Fazekasok, kópickötők, akik őrzik az ősök tudását, formavilágát. És nem utolsó sorban a finom ízek, az egykori helyi ételek - málék, dödöllék, rétesek - kóstolása. Az Őrségbe érkezőt ezeken felül az a lehetőség is várja, hogy a szomszédos Ausztria és Szlovénia hasonlóan érdekes és élménydús helyeit is megismerhesse.

Az ajánlat csak hétköznapokra érvényes!

Hétvégére + 2000 Ft /kupon csomag  felár!

Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható

 

Programok:

Kalandpark - Márokföld

Kiváló testmozgás, javítja a koordinációs készséget, erősíti a testet és a lelket egyaránt. Márokföld település határában várjuk a szabadidő aktív eltöltésére vágyó kalandorokat, családokat, iskolás csoportokat, baráti társaságokat.

Trópusi kert és orchideafarm - Dobronak / Dobrovnik

A magyar határtól mindössze öt kilométerre fekvő, többségében magyarok lakta Dobronakban (Dobrovnik) működik az Ocean Orchids, Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő vállalkozása, ahol évente csaknem 500 ezer növényt nevelnek.
A 14 ezer négyzetméteres üvegházában - amelyet termikus energiával, saját termálkútjukból fűtenek -, 160-féle orchideát termesztenek, trópusi körülményeket biztosítva számukra. Az egyre nagyobb érdeklődés miatt nemrég egy 500 négyzetméteres trópusi kertet is kialakítottak a szlovéniai cégnél.

Népi műemlékegyüttes (Szalafő-Pityerszer)

Szalafő az Őrség központjától Őriszentpétertől 8 km-re északnyugatra fekvő múzeumfalu. A legarchaikusabb őrségi település. Nyolc, egymástól távol eső szerből áll. Ezek legszebbikre a Pityerszer, ahol eredeti helyén, falumúzeum formájában láthatóak a népi építészet szép emlékei. Kerített ház,[1] emeletes kástu,[2] kontyos ház. Mindez páratlan látvány az ide látogatóknak.

Az akció csak kuponnal vásárolható, 2015.09.15.-ig felhasználható!

Az ajánlat csak hétköznapokra érvényes!

Hétvégére + 2000 Ft /kupon csomag  felár!

Telefonos bejelentkezés szükséges, kuponkóddal!

 T/06 (30) 628 14 99Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Határcsárda Panzió
Cég
Határ Csárda Panzió
Website
hatarcsardapanzio.hu
Address
9944 Bajansenye, Arany J u. 6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!