Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi kupon: Varázslatos környezet, nyugalom Lillafüred közelében, a Lillafüred Kapuja Hotelben: 2 fő: 4 nap / 3 éj + reggeli + szauna + kerékpár, ill sporteszközök: 40 000 Ft helyett mindössze 20 000 Ft -ért. Most fizetendő: 4 000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 30., 2013-ig!

Hív a természet! A Hotel Miskolc és Lillafüred között, a Csanyik völgyi Vadaspark bejáratánál található, egy déli fekvésű, lankás domboldalon. A hotel szobáiból a Bükk hegység csodálatos képe tárul elénk. Tavasszal a mindenféle zöldben pompázó fákat láthatjuk, nyáron a madarak csiripelését hallgathatjuk. Ez a sokarcú hegység ad egy kellemes környezetet amelyben a hihetetlenül friss levegő biztos és kellemes kikapcsolódást nyújt az Ön és Kedves Családja számára, Szép kártya elfogadó hely.

Value 40 000 Ft
Discount -50 %
Teljes ár: 20 000 Ft
4 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A szobák felszereltségéhez tartozik Tv, rádió, hűtő, zuhanyzó, mosdó, WC, ventillátor és széf. A szobák nagy része panorámás, déli fekvésű, az ablakokból a Bükk-hegység, a kisvasút, valamint a kertben ugrándozó mókuscsaládok láthatóak.


A kupon tartalma:

2 fő részére 3 éjszakára szállás,

büfé reggeli

egyszeri szauna használat

sporteszközök, kerékpár ingyenes használata

+ kedvezményes barlangfürdő belépő 


A szolgáltató Szép Kártyát elfogad. 


Látnivalók:

Bükk hegység mellett az alig pár perc alatt megközelíthető Lillafüred és a Csanyik völgye nyújt még látnivalókat. A Csanyik völgyben csakúgy mint a Bükk bármely részében rengeteg túristaútvonal található. A legnagyobb érdekessége a völgynek aVárosi Vadaspark, ahol az állatok többségét a természet eredeti formáját megőrizve láthatjuk, de néhányuk mesterségesen kialakított kifutóban található.

A hoteltől alig 2 km-re található pl. a Diósgyőri Vár, amely Nagy Lajos idejéből maradt ránk, és kellemes kikapcsolódást nyújt a vár tövében található Várfürdő és Strand. Ha Ön kíváncsi Miskolc belvárosának forgatagára, akkor alig fél órányi buszozás után betekintést nyerhet városunk életébe. Nemcsak a környező hegyek, de városunk is bővelkedik látnivalóban. Említésképpen a szép épületek közül, ajánlott megtekineti az Avas kilátót, az alatta található zenélő toronyórával, vagy a Miskolci Nemzeti Színházat, amely az ország első kőszínháza. Ezek mellett európa hírű a Deszkatemplom. Nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni a Tiszai pályaudvar most felújított épülete mellett, amely Magyarország nagy pályaudvarai között igen előkelő helyen szerepel nem csak vasúti forgalma hanem látványossága tekintetében is, valamint a nemrég elkészültSzinva-terasz impozáns beilleszkedését a belváros életébe és nem hagyhatjuk ki az idén átadott Kemény Dénes Városi uszodát, amely a Barlangfürdőtől nem messze található Tapolcán.


Bővebben: http://lillafuredkapujahotel.hu/

Fizetés: Most fizetendő: 4 000 Ft, a fenn maradó összeg:16 000 Ft a helyszínen fizetendő : készpénzben, vagy Szép Kártyával.  

A fizetést a szolgáltatás igénybe vétele előtt 1 héttel kérjük elutalni a szolgáltatónak. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Lillafüred Kapuja Hotel
Cég
Lillafüred Kapuja Hotel
Website
lillafuredkapujahotel.hu
Phone
(06-46) 339-423
Address
3535 Miskolc, Partos út 14

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!