Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tölts el 3 varázslatos napot Karcagon az Akácliget Fürdőben, 3 nap 2 éjszaka 4 fő részére faházban, önellátással 30.320 Ft helyett 21.200 Ft-ért. Most fizetendő 3.200 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 30., 2014-ig!

Több, mint víz és napfény vár az Akácliget Fürdőben Karcagon, a Nagykunság fővárosában. 
A város észak-nyugati részén található Akácliget fürdő öt nyitott medencével és három fedett medencével egész évben nyitva áll a helyi lakosok, valamint a településre látogatók részére. A nyitott medencék közül három medence gyógyvizű, a gyógymedencéken felül a nyitott részen gyermekmedence és élménymedence áll a vendégek rendelkezésére. Az egészséges életmód hívei a wellness részlegben töltődhetnek fel.

Value 30 300 Ft
Discount -30 %
Teljes ár: 21 200 Ft
3 200 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Az Akácliget fürdő területén található 10 db faház, amely parkosított területen fekszik.  A házak 4 férőhelyesek, árammal, és álló szekrénnyel ellátva. A házak előtt található kiépített szalonna sütő hely lehetőséget ad esténként a meghitt tűz mellett kipihenni az egész napos fürdőzést. A faházakhoz közös zuhanyzó és ebédlő tartozik.  Az Akácliget Fürdő szállásvendégei előtt egész évben nyitva áll a fürdő. Akácliget fürdő öt nyitott medencével és három fedett medencével várja vendégeit. A hévíz összetételénél fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések kezelésére, nőgyógyászati panaszok enyhítésére, egyes bőrbetegségek gyógyítására. A gyógymedencéken felül a nyitott részen gyermekmedence és élménymedence áll a vendégek rendelkezésére.
Az úszás kedvelőinek a 2013-ban átadott új épületben található szabványméretű uszoda és tanuszoda nyújt lehetőséget a testmozgásra, a kikapcsolódni vágyók pedig a kétterű termál medencében tölthetik idejüket. A kemping kiszolgáló egysége egy európai színvonalú központi épület, melyben jól felszerelt konyhák és ebédlő kapott helyet a vizesblokkokon túlmenően. Ebben az épületben a vendégek részére ruha mosás- szárítási lehetőség is biztosított. Az árak tartalmazzák a strandbelépőt a fürdő nyitvatartási idejében.

Az ajánlatunk a következőket tartalmazza:

- 2 éjszaka szállás Különálló faházban

- a fürdő használata

- konyhahasználat

 

 

Foglalás előtt időpont egyeztetés szükséges a 06/30-556-6038 számon vagy az akacligetfurdo@gmail.com e-mail címen.

Hétvégére és kiemelt időszakra is érvényes! (Pünkösd)

SZÉP kártya felhasználó hely

Most fizetendő 3.200 Ft, a fennmaradó 18.000 Ft-ot  a helyszínen kell fizetni

Az ár nem tartalmazza az IFA-t, 18 év felett 430 Ft/fő/éj, a helyszínen fizetendő

A megvásárolt vouchert 2014. június 30-ig lehet felhasználni.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Akácliget Fürdő
Cég
Nagykun Víz és csatornamű Kft
Website
akacligetfurdo.hu
Phone
(06-59) 312-353
Address
5300 Karcag, Fürdő út 3.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!